top of page

Anna van der Meulen 

Actrice & Model

ABOUT

Welkom op mijn website! Mijn naam is Anna van der Meulen.  Na een afgeronde HBO-studie opleidingskunde en  jarenlang ervaring met acteren en improviseren, ben ik werkzaam  als actrice, commercieel model en trainingsactrice. Op deze website toon ik een impressie van mijn werk en kwaliteiten. 

EXPERIENCE

Experience

P1170394%20(2)_edited.jpg

Actrice

Voor verschillende merken en reclamebureaus werk ik als (commercieel) model.
Ik geniet van de diversiteit aan opdrachten die allemaal vragen om een andere rol, mimiek en gezichtsuitdrukking. Door mijn theater-achtergrond kan ik mezelf goed inleven en weet ik mezelf uit te dagen om, door middel van expressie, een bepaald beeld over te brengen.
Voor een impressie zie GALLERY

Fotostudio87_1580_bewerkt.jpg

Trainingsactrice

Naast acteren heb ik een grote passie voor ontwikkeling. In 2016 ronde ik daarom de HBO studie “opleidingskunde” af. Hierin staan de beroepsrollen van coach, trainer, adviseur en ontwikkelaar op het gebied van HRD centraal.
Sinds 2018 heb ik mijn opleidingskundige kwaliteiten met mijn passie voor theater gecombineerd en werk voor verschillende organisaties als trainingsactrice.
Als trainingsactrice gebruik ik spel en acteren om daarmee een spiegel voor de ander te zijn. Hierdoor ontstaan prachtige leersituaties.

P1170406%20(2)_edited.jpg

Model

Al vanaf jongs af aan heb ik een grote passie voor theater en acteren. Wat ooit begon met toneelstukjes, schoolvoorstellingen en later theaterproducties, heb ik middels verschillende cursussen en opleidingen mijn beroep van kunnen maken. Op dit moment richt ik me voornamelijk op tv-scenes, commercials en camera acteren.

Voor een impressie zie SHOWREEL

SHOWREEL

Showreel

Bekijk hiernaast mijn showreel.

          

 Voor meer videos klik hier.

GALLERY

Gallery

CONTACT
Anna_sml-5688_edited_edited.png

Contact

Thanks for submitting!

Anna van der Meulen 

 0614678177
 annavandermeulen89@gmail.com


 kvk: 72348755
  btw: 159393589B01

bottom of page